OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

Okul Aile Birliği Toplantısı Duyurusudur.

SAYIN VELİ

09/02/2012 Tarih ve 28199 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 9.maddesi gereği Kesirven Şehit Mehmet EREN İlk ve Ortaokul Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuzun 12/10/2015 tarih ve 9 sayılı kararı gereğince 29/10/2016 Cumartesi günü Saat:11.30 ´da aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda okulumuz 1.kat koridorunda Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapılacaktır. Toplantıya katılmanızı önemle rica ederim.

12/10/2016

Kesirven Şehit Mehmet EREN İlk ve Ortaokulu

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

GÜNDEM

1. Genel Kurula katılan Üyelerin Toplantı katılım cetvelini imzalaması

2. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

3. Toplantı Açılış Konuşması ( Birlik Başkanı Oktay ÖĞÜT)

4. Açık oyla van Başkanı ve katip üyenin seçilmesi ve yetkilendirilmesi

5. Bir önceki döneme ait yönetim ve denetim kurulları faaliyet raporlarının görüşmek ve ibra etmek

6. Açık oylama ile liste halinde yönetim kurulu için ( 5 asil, 5 yedek üye ) ve denetleme kurulu için veliler arasından 1 asil 1 yedek üyelerin seçimi(ve Öğretmenler Kurulunca seçilen 2 asil 2 yedek üye)

7. Okul ve öğrencilerinin ihtiyaçlarına göre tahmini bütçenin görüşülmesi( Yönetim Kurulunca hazırlanan taslak üzerinden)

8. İhtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

9. Eğitim öğretim kalitesinin yükseltilmesi için önerilenlerin görüşülmesi.

10. Dilek ve temenniler

11. Kapanış